Logo 1001 tips

Gratiszoekertjes.com

Gratis Advies voor Opimalisatie van uw Website

We bieden u 10 gratis adviezen om beter gevonden te worden in Google, op maat van uw website!

Probleem

U hebt een website maar je krijgt te weinig bezoekers over de vloer. Toch wil je meer bezoekers, maar je weet niet hoe of waaraan te beginnen.

Vraag je aan degene die uw website heeft gemaakt wat er kan aan verbeterd worden, dan krijg je het antwoord dat alles al geoptimaliseerd is, of dat het je verschrikkelijk veel geld gaat kosten.

Wij willen hier iets aan doen, want wij zien teveel nieuwe en goede kleinschalige projecten mislukken, omdat er te weinig financiële middelen zijn om de website te verbeteren.

Wat bieden we u?

We bieden u 10 gratis adviezen om beter gevonden te worden in Google, op maat van uw website. De belangrijkste adviezen zetten wij bovenaan. We zeggen u ook of ze geld, dan wel tijd kosten, of dat ze eenvoudig of moeilijk te verwezenlijken zijn. Wat u ermee doet is uw zaak.

Wat willen we hiervoor terug?

Oops? Het is toch gratis? Ja natuurlijk is het gratis. Maar toch willen we een kleinigheid terug. We willen van op uw website graag een link naar onze website. Hebt u geen linkspagina, dan heb je pech. Maar dan ontbreek je ook één van de belangrijkste middelen om te stijgen in Google: links maken naar andere websites, en er dan ook links voor terugkrijgen.

Heb je wel een linkspagina, dan heb je geluk. Wij sturen u de code door, samen met uw adviezen.

Welke adviezen mag je verwachten?

Wij geven u uitsluitend adviezen over wat wel eens genoemd wordt "on-site optimization", optimalisatie van de site zelf dus. Dan hebben we het in de eerste plaats over de inhoud van uw site, de structuur, de navigatie, de laadtijd, de meta-tags enz. Zaken waar je zelf direct iets kan mee doen. Bruikbaar, heel concreet, geen blabla.

We geven u geen linkbuilding adviezen, die vind je overal op het internet al terug, en die moet je uiteindelijk zelf waarmaken.

Hoe gaan we tewerk?

Zo simpel als maar kan: stuur gewoon een mailtje naar 1001tips, met het adres van uw website. Na onderzoek van uw website sturen wij u de eerste 5 adviezen, samen met de code van de link die we van u willen terug krijgen.

Na het plaatsen van de link naar onze website, sturen wij u de volgende 5 adviezen. Vanaf dan is het aan u om ze op te volgen.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op zaterdag 26 juni 2010 om 15:05u
Auteur: Dries Hauwaert