Op zoek naar een fijn eindejaarscadeau? Voor jezelf of een geliefde? Dan is deze verhalenbundel van nieuw Vlaams talent iets voor jou.
Een vleugje romantiek, een snuifje fantasy, een geutje spanning, een ietsepietsie magie, ja zelfs een hapje horror.
Met Cointreau
- Startpagina aperitieven en coctails met alcohol
- Met Cachaça of Tequila
- Met rum (wit of donker)
- Met Cointreau
- Met Amaretto Disaronno
- Met Mandarin Napoléon
- Met Vodka
- Met Gin
- Met wijn of champagne
Aperitief 1: Cosmopolitan
Benodigdheden voor 1 glas: 2 cl cointreau, 6 cl wodka, 6 cl cranberrysap (veenbessensap), 3 cl limoensap, en gemalen ijs.
Bereiding: doe alles in een shaker en schud goed. Giet ineen cocktailglas en vul met crushed ijs. Garneer met een schijfje limoen en een stokje met 2 à 3 Martaschino cherries. Serveer met een rietje.
Aperitief 2: Cointreaupolitan
Benodigdheden voor 1 glas: 5 cl cointreau , 3 cl cranberrysap (veenbessensap), 2 cl limoensap en gemalen ijs.
Bereiding: doe alles in een shaker en schud goed. Giet ineen cocktailglas en vul met crushed ijs. Garneer met een schijfje ananas en een stokje met 2 à 3 Martaschino cherries. Serveer met een rietje.
Aperitief 3: Mango Bay
Benodigdheden voor 1 glas: 2 cl witte rum, 1,5 cl Cointreau , ½ rijpe mango, 1 cl pompelmoessap en 2 eetlepels gemalen ijs.
Bereiding: doe alles in een blender en mix alles fijn. Giet in een groot glas. Serveer met rietjes en een stukje mango of een stukje pompelmoes op het glas.
© Copyright 1001tips.be 2006-2021 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info@1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd