Logo 1001 tips
Muis & Mol: kwaliteitsvolle handgemaakte accessoires voor baby's, kinderen en volwassenen
Debutanten André  Van Butsel

 

E-book €9,99

Paperback : €17,99

Op zoek naar een fijn eindejaarscadeau? Voor jezelf of een geliefde? Dan is deze verhalenbundel van nieuw Vlaams talent iets voor jou.

Een vleugje romantiek, een snuifje fantasy, een geutje spanning, een ietsepietsie magie, ja zelfs een hapje horror.


 

Met Cointreau

  1. Startpagina aperitieven en coctails met alcohol
  2. Met Cachaça of Tequila
  3. Met rum (wit of donker)
  4. Met Cointreau
  5. Met Amaretto Disaronno
  6. Met Mandarin Napoléon
  7. Met Vodka
  8. Met Gin
  9. Met wijn of champagne

CointreauAperitief 1: Cosmopolitan

Benodigdheden voor 1 glas:  2 cl cointreau, 6 cl wodka, 6 cl cranberrysap (veenbessensap), 3 cl limoensap, en gemalen ijs.

Bereiding:  doe alles in een shaker en schud goed. Giet ineen cocktailglas en vul met crushed ijs. Garneer met een schijfje limoen en een stokje met 2 à 3  Martaschino cherries. Serveer met een rietje.  

Aperitief 2: Cointreaupolitan

Benodigdheden voor 1 glas:  5 cl cointreau , 3 cl cranberrysap (veenbessensap), 2 cl limoensap en gemalen ijs.

s

Bereiding:  doe alles in een shaker en schud goed. Giet ineen cocktailglas en vul met crushed ijs. Garneer met een schijfje ananas  en een stokje met 2 à 3  Martaschino cherries. Serveer met een rietje.  

Aperitief 3: Mango Bay

Benodigdheden voor 1 glas:  2 cl witte rum, 1,5 cl Cointreau , ½ rijpe mango, 1 cl pompelmoessap  en 2 eetlepels gemalen ijs.

Bereiding: doe alles in een blender en mix alles fijn. Giet in een groot glas. Serveer met rietjes en een stukje mango of een stukje pompelmoes op het glas.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, December 3, 2017 om 11:45u