Logo 1001 tips

Gratiszoekertjes.com

Schrijf zelf een artikel.

Hebt u een goed idee voor een nuttig artikel?

Weet u over een bepaald onderwerp echt alles?

Stuur ons uw artikel door in Word formaat, met zo weinig mogelijk opmaak (hooguit kop1, kop2, kop3, vette tekst en opsommingstekens). Stuur het rechtstreeks naar info@1001tips.be.

U krijgt zo snel mogelijk een berichtje dat wij uw artikel ontvangen hebben.

Uiteraard behouden wij ons het recht voor om uw artikel eerst eens onder onze loep te nemen. We willen natuurlijk niet dat u ons tekst doorstuurt die gejat is van iemand anders, of met onjuiste en misleidende informatie, of met informatie die zoals men zo mooi zegt tegen de openbare orde en de goede zeden is. We houden het graag netjes en proper. Het artikel moet inhoudelijk ook iets te bieden hebben. Dus geen platte commerciële praat.

Het mag gerust een herwerkte versie zijn van een artikel op uw eigen blog of website (natuurlijk niet de letterlijke tekst). Je mag gerust links maken naar uw eigen website, blog, Twitter, Facebook of wat dan ook.

Je mag ons ook zeggen wat er in de title, description en keywords moet staan.

Wat krijg je ervoor?

Wel, niks direct. Betalen kunnen we u niet.

Maar we kunnen u misschien wel enkele honderden bezoekers opleveren elke maand naar uw site, en die bezoekers kunnen misschien wel iets kopen op uw site, of nog veel meer.

Daarnaast zetten wij ons beste beentje voor om uw pagina aan de top van de zoekmachines te krijgen. Dank zij onze kennis van zoekmachine optimalisatie technieken, kunnen we er misschien in slagen uw artikel bovenaan Google te krijgen. Wij geven natuurlijk geen garanties, niemand kan dat, maar we hebben aardig veel zoekwoorden en zoektermen op onze site die in de top 10 van Google staan.

Klik hier voor een lijst met 100 zoektermen van december en de positie.

Indien u dat wenst sturen wij u een screenshot van ons maandelijks aantal bezoekers volgens Google Analytics, bij specialisten gekend als een degelijk en betrouwbaar analysemedium.

We zetten uiteraard ook uw naam onder het artikel, met een link naar de homepage van uw site.

Aleen voor ernstige mensen!

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op zaterdag 26 juni 2010 om 15:05u
Auteur: Dries Hauwaert