Logo 1001 tips
De Parisienne  - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant  - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

Vorige pagina

Vergelijk aanbieders pensioensparen - langetermijnsparen

  1. Wat is pensioensparen?
  2. Pensioensparen en minder belastingen betalen
  3. Animatie met uitleg over pensioensparen
  4. Vergelijk aanbieders pensioensparen - langetermijnsparen
  5. Handen af van pensioensparen

Het valt niet altijd mee om een goede keuze te maken om een langdurige overeenkomst aan te gaan wat betreft pensioensparen en/of langetermijnsparen. Waar moet je beginnen?

Je kan moeilijk alle banken en verzekeringsinstellingen gaan aflopen om te weten wat het beste is, want tegen dat je rond bent, is er al weer ergens iets veranderd.

Pensioensparen en langetermijnsparen zijn ook niet op één twee drie uitgelegd: je moet weten hoe de kapitaalsopbouw verloopt, de renteberekening, de deelname in de winst, alle fiscale aspecten, de modaliteiten van het contract (opzegging, vervroegde opname van het kapitaal, enz).

Sommige aanbieders, zoals Hamburg-Mannheimer zijn gespecialiseerd in enkel pensioensparen en langetermijnsparen. Toch hoef je er niet altijd van uit te gaan dat de specialisten altijd de beste voorwaarden hebben.

Sinds enige tijd maak ik gebruik van de website OnafhankelijkAdvies.be. Zij zijn gespecialiseerd in het vergelijken van diverse producten die op de markt zijn, zoals o.a. pensioensparen en langetermijnsparen, hospitalisatieverzekeringen. Ook de diensten die ziekenfondsen aanbieden, kunnen vergeleken worden.

Spijtig is dat je de vergelijkingen niet online kan raadplegen maar een aanvraag moet doen via een formulier.

Het leuke is dan weer dat als je die moeite even wil doen, je binnen enkele minuten (soms ook wat langer) een mail toegestuurd krijgt met een interessante vergelijking van de gevraagde producten.

Als je een vergelijking wil toegestuurd krijgen van de beste aanbieders van pensioensparen en langetermijnsparen, dan kan je hier klikken om naar de site van OnafhankelijkAdvies.be te gaan: vergelijking pensioensparen-langetermijnsparen.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Wednesday, November 8, 2017 om 16:07u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd