Logo 1001 tips

De nieuwe Vlaamse revelatie.

Vlaamse Ardennen, 1969. De jonge René Nieuwelinck, dromer en eenzaat, woont met zijn moeder en twee oudere broers op een kleine plattelandshoeve.
Wanneer een gezin uit de stad met drie kinderen verhuist naar de Fox, het café aan de overkant, valt René als een blok voor de oudste dochter. Gina Ferrara is knap, ketters en rebels. Tegen alle verwachtingen in raakt hij bevriend met haar. Maar er speelt iets duister in het gezin van het meisje waardoor zijn vriendschap met haar zwaar op de proef wordt gesteld.

Lees meer >>

 


 

Google: een naam met veel gezichten

  1. Google: een naam met veel gezichten
  2. Nieuwe uitgebreide zoekopties van Google
  3. Google Catalogus

De tijd is lang voorbij dat Google alleen maar bekend stond als een zoekmachine of zoekrobot. Mensen die vandaag hun eerste stappen maken op het internet, zullen wellicht denken dat zoeken op het internet toch hetzelfde is als Google. Er is zelfs een werkwoord van gemaakt: googelen. Er zijn uiteraard heel wat meer zoekmachines dan Google, maar waar we het hier gaan over hebben is dat Google mèèr is dan alleen maar een zoekmachine.

  1. Nieuwe uitgebreide zoekopties van Google
  2. De advertentieprogramma’s van Google
  3. Google APPS (programma’s)
  4. De zoekmachines van Google
  5. Google Producten
  6. Google Zeitgeist
  7. Google hulpmiddelen voor webmasters

Google is op zoveel terreinen tegelijk actief dat het moeilijk wordt om alles bij te houden en terug te vinden. Daarom hebben we een complete catalogus gemaakt van alles wat we totnogtoe gevonden hebben. Wij zijn er ons van bewust dat er wellicht nog niet alles op staat, maar we doen ons best.

Hier vind je overigens de Google catalogus in pdf-formaat.

Geïnteresseerd hoe Google ontstaan is? Dan is de Google Tijdlijn zeker eens het bekijken waard. Of hoe twee studenten van Stanford University het internet hebben veranderd en momenteel bij de top tien van de rijksten der aarde behoren.

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2022 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd