Logo 1001 tips

De nieuwe Vlaamse revelatie.

Vlaamse Ardennen, 1969. De jonge René Nieuwelinck, dromer en eenzaat, woont met zijn moeder en twee oudere broers op een kleine plattelandshoeve.
Wanneer een gezin uit de stad met drie kinderen verhuist naar de Fox, het café aan de overkant, valt René als een blok voor de oudste dochter. Gina Ferrara is knap, ketters en rebels. Tegen alle verwachtingen in raakt hij bevriend met haar. Maar er speelt iets duister in het gezin van het meisje waardoor zijn vriendschap met haar zwaar op de proef wordt gesteld.

Lees meer >>

 


 

Gouden Tips voor Top Zoekresultaten

  1. Startpagina Gouden Tips voor Top Zoekresultaten
  2. Sleutelwoorden in domeinnaam, mappen en URL's
  3. Zet de Deur Wagenwijd Open voor Google
  4. Zorg voor een Goede, Heldere en Vlakke website structuur

Iedere grote of kleine onderneming of zelfstandige wil een website. Het design staat voorop: de site moet in de eerste plaats mooi zijn, functioneel, gebruiksvriendelijk. En als het even kan moet de website ook nog goed gevonden worden in Google en de andere zoekmachines. Het is fout om te denken dat als de site mooi en functioneel is, de bezoekers automatisch zullen komen. Niks is minder waar.

Ook is het fout om de optimalisatie helemaal aan het einde te zetten. Eigenlijk moet optimalisatie beginnen VOOR al de rest. In deze artikelenreeks geven we enkele gouden tips om uw website te optimaliseren, en maar liefst 5 daarvan, moeten al in orde zijn vooraleer je begint aan het design van de site!

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, November 5, 2017 om 10:33u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2022 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd