Logo 1001 tips
De Parisienne  - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant  - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

Seotools: hulpmiddelen om op de eerste plaats te staan in de zoekresultaten van Google !

Wat zijn "Seotools"?

"Seotools" zijn hulpmiddelen om uw website en uw webpagina's te optimaliseren. Gevonden worden door Google is de eerste stap, maar op plaats één staan in de Google zoekresultaten is het uiteindelijke doel. Deze tools zijn door onszelf ontworpen. Daarom zijn ze ook volledig in het nederlands. Deze seotools gaan ook verder dan de klassieke seotools die je op het internet vindt. Meestal kan je wel opzoekingen doen en uittesten, maar een echte mogelijkheid om online output te genereren die onmiddellijk bruikbaar is, vind je zelden. Wij bieden u gratis deze mogelijkheid!

Overzicht van beschikbare seotools op 1001Tips

Seotools: SEO Google ranking1. Google Rank Checker: zoek de plaats van uw website in Google.be voor een bepaalde zoekterm

Vaak wil je weten hoe goed je scoort in Google. Je hebt heel wat betaald aan uw website-bouwer, en je wil wel eens reslutaten zien. Je verkoopt bijvoorbeeld infrarood-sauna's maar als je "infrarood sauna" intypt in Google vind je jezelf niet terug in de zoekresultaten. Erger nog: je vindt zelfs niet eens uw (firma)naam terug! Daarvoor is deze seotool een zeer handig instrument. Geen Google API key vereist!

Seotools: Keywords genereren op basis van een URL2. TDK-creator1: zelf in een oogwenk uw title, description en keywords genereren op basis van de tekst in uw pagina.

Hiermee kan u een tekst die u ergens hebt gekopieerd (Word, internet, ...) ingeven. Het programma berekent de frequentie van elk woord en genereert op basis van uw keuzes de tekst en de code voor title, description en keywords.

Seotools: Keywords genereren op basis van een URL3. TDK-creator2: In een oogwenk title, description en keywords genereren op basis van de URL van uw pagina (of van iemand anders).

Gelijkaardige tool, alleen geef je nu een webadres op (URL) in plaats van een tekst.

Seotools: Toon Google suggesties4. Google Suggest Checker: toon Google suggesties + aantal zoekresultaten voor een zoekterm (uniek tot bewijs van het tegendeel!)

Bij optimalisatie (search-engine-optimization of kortweg SEO) is het zeer belangrijk de juiste woorden in uw title en meta-tags te zetten. Google gebruikt associaties voor sommige zoekwoorden. Door deze suggesties te gebruiken in uw teksten, maak je meer kans om gevonden te worden.

Seotools: SEO Keyword bereik berekenen5. Keyword Range Checker: het bereik van een keyword in een pagina (uniek tot bewijs van het tegendeel!)

Met deze test kan je zien hoe goed een pagina in uw website is afgesteld op een bepaald keyword waarmee je goed gevonden wil worden in de zoekmachines. Bijvoorbeeld: je wil goed gevonden worden met de term infrarood, met de pagina http://www.mijnsite.be/infra-rood-sauna.htm

Seotools: Wie linkt er naar uw website6. Wie linkt er naar uw website?

Bij optimalisatie (search-engine-optimization of kortweg SEO) is het zeer belangrijk dat andere websites, liefst zo populair mogelijk, naar u linken. Met deze seotool kan u uw website-adres opgeven en ontdekken wie er naar uw site linkt. Daarvoor is de zoekmachine van Yahoo! uitstekend geschikt.

Seotools: Grafieken van uw Adsense rapporten7. Grafieken van uw Adsense rapporten

Bij optimalisatie voor Adsense is het zeer belangrijk de evolutie van uw resultaten te volgen. Adsense zelf heeft momenteel nog geen grafieken ter beschikking. Daarom deze service die voor u grafieken genereert op basis van gegevens uit een csv-bestand.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, November 5, 2017 om 11:33u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd