Logo 1001 tips
De Parisienne  - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant  - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

Een professionele foto presentatie met Proshow Producer

  1. Startpagina geschenken
  2. Leuke geschenken of origineel cadeaus: hier enkele ideeën.
  3. Originele geschenken voor paardenliefhebbers
  4. Makeupidee.be: Exclusieve Make-Up Workshops, Producten en Geschenken
  5. Een professionele fotopresentatie met Proshow Producer als cadeau
  6. Een professioneel fotoboek met ExtraFilm
  7. Winkelen bij Paris Hilton

Photodex ProshowJe bent een goede amateurfotograaf en je wil je vrienden eens extra verrassen met een professionele fotopresentatie. Je hebt een prachtige fotoshoot gedaan van je vriend zijn nieuwe wagen, of van een huwelijksfeest of geboortefeest. In plaats van een gewoon fotoboek wil je wel eens je kunsten tonen op het internet, een groot LCD scherm of op TV.

Met Proshow Producer van Photodex kan je in een minimum van tijd een zeer professioneel ogende presentatie maken. Je kan een volledige versie van het programma gratis 15 dagen uitproberen. Hier kan je het gratis downloaden.

Je kan je foto’s bewerken met speciale effecten, mooie overgangen maken van de ene foto naar de andere, teksten op een speelse manier invoegen en zelfs een kort videofilmpje plaatsen. Om het geheel af te ronden kan je, je reportage opfleuren met een passend muziekje. Je kan zelfs in meerdere lagen werken zoals in Photoshop. Voor de echte professionals: er is ook keyframing mogelijk, gebruik van "adjustment layers" enz.

Hieronder zie je een product demo.

Meer van deze demo's kan je bekijken op de website van Photodex.

Het resultaat is echt de moeite waard, vind je niet!?

We maakten hiermee onlangs een bedrijfsreportage waarmee wij veel lovende commentaar ontvingen.

Je hoeft echt geen expert te zijn Ik zelf ben ook niet zo handig met de pc maar besloot het thuis toch ook eens uit te testen. Ik beschik namelijk over een massa digitale foto’s die ergens op de pc opgeslagen zijn maar die ik om dezelfde reden bijna nooit kan bekijken.

De installatie van Proshow Producer 4 is vrij eenvoudig. Ik ging onmiddellijk aan de slag. Het programma is echt handig en hoewel het in het Engels is, wijst alles zich zelf uit.

Ik maakte zo in een minimum van tijd 3 fotoreportages over mijn paarden. Met een melodie op de achtergrond was het een lust voor ogen. Alles werd op een dvd gezet en zo kan ik nu op elk tijdstip van de dag de reportages bekijken op mijn televisie.

Familie en vrienden genoten mee en vonden het een fantastische reportage. Dit bracht mij op het idee om een dvd te maken van familiebijeenkomsten en dit als geschenk af te geven. Het initiatief wordt steeds hartelijk onthaald. Een tip voor huwelijksreportages, geboortes, vakantiefoto’s enz.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Thursday, January 4, 2018 om 08:39u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd