Logo 1001 tips
De Parisienne - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

Op zoek naar een leuk geschenk of origineel cadeau?

 1. Startpagina geschenken
 2. Leuke geschenken of origineel cadeaus: hier enkele ideeën.
 3. Originele geschenken voor paardenliefhebbers
 4. Makeupidee.be: Exclusieve Make-Up Workshops, Producten en Geschenken
 5. Een professionele fotopresentatie met Proshow Producer als cadeau
 6. Een professioneel fotoboek met ExtraFilm
 7. Winkelen bij Paris Hilton

Een feest in het vooruitzicht is meestal een gebeurtenis om naar uit te kijken. Toch kan het knap lastig worden wanneer je geen passend geschenk kan vinden. Een geboorte, een verjaardag, een verlovingsfeest, een huwelijk, een pensionering, oudejaarsfeest of nieuwjaarsfeest, …allen vereisen ze een specifiek cadeau. Ook hier kan internet je inspireren. Wij vonden alvast interessante sites die je helpen om origineel uit de hoek te komen.

Op de vergelijkingssite van www.kieskeurig.be onder de rubriek  “cadeaus & gadgets” vind je leuke zaken. Er staan drie rubrieken waaronder dranken, hebbedingen en cadeaus waaruit je kan kiezen uit boeken, parfum, bloemen, chocoladegeschenken, dagje uit, stropdassen, enz. Ook geschenken binnen de volgende categorie zijn mogelijk: huishoudapparaten,  camera en foto, computer, keukenapparatuur, audio en hifi, auto en fiets, TV en video en meer…  Ook kan je de beste prijs kwaliteit van veel producten vergelijken.

Leuke ideeën vonden wij ook op de volgende sites:

 • Shop until u Drop is eenleuke webshop voor vrouwen.
  Shop until u dropHet assortiment bestaat uit mooie tassen, sieraden, horloges, hippe portemonnees en bijzondere cadeautjes. Ook zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar. Gewoon lekker shoppen vanuit je luie stoel. Binnen een paar dagen heb je een mooi pakje bezorgd aan huis. Er worden geen verzendkosten aangerekend, ook niet buiten nederland!

 • Foto op canvas: Op verschillende websites kan je een doek met je persoonlijke foto op canvas bestellen! Bij Foto-canvasprint kan je uitgebreid prijzen vergelijken. Bij Canvas Company heb je zeer uitgebreide mogelijkheden, met heel wat informatie over ontwerpen en prijzen.

 • Parfumpassion: gespecialiceerd in verkoop en distributie van merkparfumsParfumpassion  door geheel Europa.Verzending binnen 24 uur na ontvangst van betaling. Betalen kan via iDEAL, PayPal of bankoverschrijving.
  Geen verzendkosten binnen Europa.
  Gratis
  Levering dus.

 • www.hoefijzers.nl geeft wel een heel origineel geschenk voor paardenliefhebbers. Je vindt er hoefijzers die geluk brengen in een heel mooie verpakking. Je kan er een eigen tekst laten in graveren. De hoefijzers zijn in verschillende materialen (natuur, chroom, goud,) beschikbaar en worden origineel gepresenteerd op een kussentje of zelfs stro. Zeker de moeite waard voor wie paarden een passie is!
  Kijken, vergelijken, kiezen, keuren en een passend geschenk vinden…Met behulp van deze sites wordt een origineel geschenk aanbieden kinderspel!
 • www.originelegeschenken.be biedt een heel ruim assortiment die gaat over cadeaubons,  belevenisbons, beauty en wellness, wonen,  avontuur, sport reizen, geschenken voor romantische zielen, pikante geschenken en nog veel meer. Zeker eens een kijkje nemen.

 • www.crystalimpressions.nl geeft de mogelijkheid om zowel relatiegeschenken, laserfoto’s als kristalfoto’s  aan te kopen. Uw eigen product, eigen tekst en logo wordt er in verwerkt. Echt knap.

 • www.HerinneringenOplinnen.nl maken van je lievelingsfoto een prachtig linnen schilderij. Prijzen en afmetingen zijn vermeld. Echt mooi en origineel.

 • www.billy.be geeft je de mogelijkheid om iemand een geschenk aan te bieden in de vorm van geld die hij of zij kan besteden in verschillende webwinkels op het internet. Via de rubriek e-shopping tips kan je een keuze maken welk soort geschenk je wil aanbieden. Eenmaal de categorie gekozen, verschijnen er websiteadressen die je een ruim assortiment geschenken laten bekijken. Echt leuk.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, December 3, 2017 om 12:47u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd