Logo 1001 tips
Muis & Mol: kwaliteitsvolle handgemaakte accessoires voor baby's, kinderen en volwassenen

 


 

Vorige pagina

Winkelen bij Paris Hilton

  1. Startpagina geschenken
  2. Leuke geschenken of origineel cadeaus: hier enkele ideeën.
  3. Originele geschenken voor paardenliefhebbers
  4. Makeupidee.be: Exclusieve Make-Up Workshops, Producten en Geschenken
  5. Een professionele fotopresentatie met Proshow Producer als cadeau
  6. Een professioneel fotoboek met ExtraFilm
  7. Winkelen bij Paris Hilton

Wat kan je kopen bij Paris Hilton via internet?

Paris Hilton is naast haar TV- en muziekoptredens, zeer actief bezig met de uitbouw van een aantal mode-artikelen. Hoewel Paris Hilton door modegoeroe Mister Blackwell als één van de slechtst geklede dames ter wereld wordt bestempeld, trekt ze zich van niemand iets aan en gaat ze onverdroten verder met haar winkels. Ik vraag me overigens af hoe Blackwell haar kledij beoordeelt, want ze wisselt gemiddeld een twaalftal keren per dag van outfit.

Met Paris Hilton is het zo'n beetje als met Eddy Wally. Je vraagt je constant af of ze nu echt zo onnozel is, of dat ze zich alleen zo simpel voordoet en intussen denkt dat wij allemaal de onnozelaars zijn. Want dat ze intussen steenrijk wordt met haar "onnozel" gedoe is een feit.

Als Paris Hilton wil, kan ze elke dag op haar luie krent aan de Rivièra liggen, maar geef toe dat ze als een duivel in een wijwatervat alles doet om haar fortuin te laten groeien, zoniet veilig te stellen. Film, muziek, televisie, winkelketens, ja zelfs politiek activisme (zij het van bedenkelijk niveau), niks is haar teveel.

Ik moest wel even lachen toen ze zei dat ze haar winkels "helemaal zelf" had uit de grond gestampt. Met de 86 miljoen euro die ze in 2007 ontving van opa (zoon van de oprichter van de Hilton hotelketen), zou ik ook wel een paar winkeltjes kunnen openen.

Je kan er echter niet omheen dat ze razend populair is. Is het niet omwille van een dubieuze seks-video, het is voor haar roekeloos rijgedrag met gevangenisstraf tot gevolg.

Maar als je haar online shops bekijkt, dan zie je toch wel een goed gesmeerde marketing-machine aan het werk. Je zou dan denken dat de artikelen die ze verkoopt peperduur zijn, maar niks is minder waar. Je vindt gerust zeer betaalbare artikelen. En als je online aankoopt in dollars, dan heb je nog eens 20% minder bij omzetting naar euros. Met het oog op de eindejaarsperiode gingen we eens kijken wat ze nu feitelijk allemaal aan de man brengt. Wees op je hoede voor namaak. Reden voor ons om enkel authentieke online verkooppunten te zoeken, waar het volgens ons ook veilig kopen is.

Kleding

Wat kledij betreft kijk je best bij Dollhouse.com.

Vooral jonge meisjes zullen er hun gading vinden in broeken, rokken, kleedjes, tees (T-shirts), topjes en blouses.

Schoenen en botten

De uitgebreide schoenencollectie vind je overzichtelijk voorgesteld op Amazon.

Ook de botten vind je op Amazon.

Parfums

Verschillende parfums met haar naam werden gelanceerd door Parlux Fragrances. De bekendste zijn: Paris Hilton (dames), Paris Hilton for men (heren), Heiress, Heir, Just Me (dames), Just Me for men (heren), Can Can en Fairy Dust.

Leuke geschenk-sets vind je op parishiltonsite.net, op Amazon en op McAfee.

Handtassen

Deze werden gelanceerd via Samantha Thavasa. Op dit moment is er zo goed als niks op stock. We vonden er nog eentje op Amazon. De volledige (uitverkochte) collectie vind je op parishiltonsite.net.

Juwelen

De juwelen van Paris Hilton (Sterling zilver en Swarovski kristal) worden exclusief verkocht via Amazon. Je vindt er oorringen, halskettingen, buik-kettingen, voetkettingen, polskettingen (het klinkt luguber maar het is het niet)

Dieren-artikelen

Nu ze overal ter wereld P.H.-chihuahua's hebben, kon het niet uitblijven of er moest een kledinglijn komen. De "pet"-artikelen vind je op parishiltonsite.net. Aankopen kan je via FunnyFur.

Uurwerken

De Paris Hilton collecties voor horloges zijn eveneens te vinden bij Parlux Fragrances. Er zijn momenteel 6 collecties: Small Square, Chrono, Big Square, Charms, Floating Numbers, Bangle.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, December 3, 2017 om 12:47u