Logo 1001 tips
Muis & Mol: kwaliteitsvolle handgemaakte accessoires voor baby's, kinderen en volwassenen

 


 

Dynatonic: wondermiddel tegen fysieke geestelijke vermoeidheid, stress, stramme spieren, krampen verzwakt libido, verminderde vitaliteit

  1. Startpagina gezondheid
  2. Dynatonic: tegen vermoeidheid, pijn, stress, krampen, verminderde vitaliteit
  3. De Powernap: Wonderslaapje of Afwijking?
  4. Verkoudheden voorkomen
  5. Verkoudheden bestrijden

Je bent ergens eind in de dertig, je ziet je midlife crisis als een denderende trein op je afkomen, je bent vermoeid, je vitaliteit verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Als je 's morgens opstaat ben je al blij als het slechts op twee plaatsen tegelijk pijn doet. Je kruipt bijna letterlijk uit je bed, met een zere rug, stijve nek, stramme benen, RSI aan je rechterarm en pols. Je begeeft je op weg en je dreigt in slaap te vallen achter je stuur. Je denkt dat het normaal is, want je bent toch al de veertig aan het naderen.

Je probeert wat te sporten, maar in plaats van er beter van te worden, doe je jezelf alleen maar pijn. Je verzamelt de ene kwetsuur na de andere.Dynatonic: tegen fysieke geestelijke vermoeidheid, stress, stramme spieren, krampen verzwakt libido, verminderde vitaliteit

Je neemt al eens een dafalgan, of je wendt je ten einde raad tot krakers, acupuncturisten en andere alternatieve genezers. Maar de vermoeidheid, de stramheid, de krampen keren na een tijdje steeds terug.

Ik heb zo'n paar jaar rondgelopen.Tot ik op een dag een doosje Dynatonic kocht. Vraag me niet hoe ik erop uit kwam om dat te kopen, heb ik gewoon iets aan de apotheker gevraagd, kreeg ik het te horen van een vriend, ik weet het niet meer.

Wat ik wel weet, is dat ik na enkele dagen een ander mens ben geworden. Aanvankelijk nam ik de aanbevolen dosis van twee capsules 's morgens tegelijk in. Een drietal dagen later voelde ik al dat ik stukken meer energie had dan tevoren. Na enkele weken verdween de rugpijn, de nekpijn en de stijve spieren bij het opstaan. Ik heb daar nu al enkele maanden totaal geen last meer van. Ik werk makkelijk 10 tot 12 uren per dag zonder een krimp te geven.

Wat is Dynatonic

Dynatonic is een voedingssuplement met een groot aantal vitaminen en een flinke dosis magnesium. Het is dus geen medikament!

In de bijsluiter lezen we het volgende.

DYNATONIC is een zeer nuttig hulpmiddel in de volgende gevallen: fysieke en geestelijke vermoeidheid, slechte recuperatie na inspanningen, stress, afnemend dynamisme, ouderdomskwaaltjes (ochtendmoeheid, stramme spieren, verzwakt libido, ...) en verminderde vitaliteit.

DYNATONIC is ook aangewezen voor sportbeoefenaars.

Hoeveel innemen?

Twee capsules na het ontbijt.
Een DYNATONIC-kuur duurt 2 tot 3 maanden en mag herhaald worden.

Enkele tips

  1. Aanvankelijk nam ik 's morgens 2 capsules. Dan krijg je echt wel een soort "boost". Na enkele weken nam ik er nog eentje 's morgens, en als ik een lange werkdag voor de boeg heb, neem ik er rond de middag nog eentje. Zo ben je de ganse dag fit.
  2. Ik neem zo goed als nooit pillen, ben eigenlijk ook nooit echt ziek. Alleen liep ik rond als een rammelende kruiwagen. Door de afwezigheid van andere medikamenten, pakt de kuur met Dynatonic echt spectaculair. Mogelijk is het resultaat minder uitgesproken als je regelmatig ziek bent en je daarvoor medicatie moet nemen.
  3. Neem nooit 's avonds een capsule, want je zou wel eens gans de nacht klaarwakker kunnen blijven. Je partner zal het wellicht niet op prijs stellen.

Conclusie

Heb je last van de beschreven kwalen, probeer het dan zeker eens uit. Het is geen geneesmiddel, wel een voedingssupplement. Respecteer de dosis die aanbevolen wordt op de bijsluiter. Ondervind je na een eerste kuur geen verbetering, stop er dan gewoon mee. Heb je wel resultaat, verminder de dosis tot één capsule per dag en kijk wat er gebeurt. Wellicht ben je ook een ander mens na enkele weken.

Ik ben niet iemand die rap publiciteit maakt voor dergelijke middelen. Maar als het goed is, is het goed. Punt uit.

Klik hier voor de volledige tekst van de bijsluiter.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, December 3, 2017 om 12:49u