Logo 1001 tips

De nieuwe Vlaamse revelatie.

Vlaamse Ardennen, 1969. De jonge René Nieuwelinck, dromer en eenzaat, woont met zijn moeder en twee oudere broers op een kleine plattelandshoeve.
Wanneer een gezin uit de stad met drie kinderen verhuist naar de Fox, het café aan de overkant, valt René als een blok voor de oudste dochter. Gina Ferrara is knap, ketters en rebels. Tegen alle verwachtingen in raakt hij bevriend met haar. Maar er speelt iets duister in het gezin van het meisje waardoor zijn vriendschap met haar zwaar op de proef wordt gesteld.

Lees meer >>

 


 

De keuken

  1. Startpagina keuken
  2. De vaatwastabletten van Dreft: subliem!

Het aantal uren dat we in onze keuken vertoeven is niet te schatten. Eten klaarmaken, gezellig samen eten, koffie, vieruurtje, een gezellige babbel, het gaat allemaal door in onze keuken.

We werken ook veel in onze keuken: eten klaarmaken (tenzij het onze hobby is), de vaatwas, het fornuis onderhouden, de frigo netjes houden, de frituurketel verversen, potten en pannen schrobben, groenten kuisen, de keukenkasten uitkuisen en boenen, enz.

En het zijn ook niet altijd de leukste klussen. Zelfs al heb je een vaatwas, dan nog kan het zijn dat je er niet echt tevreden over bent. En wie ververst er nu graag die vettige boel in een frituurketel.

Met wat handige tips kunnen we ons werk vaak heel wat verlichten, of toch tenminste ervoor zorgen dat we iets meer voldoening hebben over onze keuken activiteiten.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, November 5, 2017 om 11:33u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2022 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd