Logo 1001 tips
De Parisienne  - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant  - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

De vaatwastabletten van Dreft: subliem!

  1. Startpagina keuken
  2. De vaatwastabletten van Dreft: subliem!

We hebben al een tiental jaren een leuke kleine vaatwasmachine (45 cm). Met drie personen in het huishouden valt dat best mee. En al jaren gebruiken we het klassieke Sun vloeibaar vaatwasmiddel (gel), in combinatie met één of ander glansmiddel.

Van niet beter weten eigenlijk. Want echt super tevreden waren we niet altijd van onze afwas. De glans was er wel, maar niet om te zeggen fantastisch. Harde etensresten werden maar moeilijk verwijderd. De huisgenoten morden al eens dat de vaat niet proper was, erger nog, ze vonden dat het misschien beter was om de vaat terug eens met de hand te doen.

-in-1Stel je voor! De vaatwas doen met de hand als je dat al tien jaar niet meer gedaan hebt. Levensgevaarlijk toch?

Maar als je van niet beter weet, doe je maar gewoon voort met je aloude gewoonten.

Tot er iemand op het werk (een man nog wel!) vertelde over de nieuwe vaatwastabletten van Dreft (All in One). Dit zijn kleine handige "zakjes" met poeder en glansmiddel, alles ineen. Je plaatst één zakje in het bakje waar je normaal de gel in doet, en je start de vaatwasmachine. Apart glansmiddel toevoegen is niet meer nodig.

Maar wat een glans! En harde etensresten aan de vaat behoren ook tot het verleden. De vaatwastabletten van Dreft zijn echt straf! Ik gebruik al jaren Dreft als detergent in de keuken, ik moet niks anders hebben (ook al zeggen ze dat het duur is). Dreft is al jaren gewoon goed.

Maar die vaatwastabletten zijn echt wel het neusje van de zalm. Je moet ze echt eens proberen. Je hebt ze in verschillende uitvoeringen, in pakken met verschillende aantallen caps. Je kan eens beginnen met een klein pak en kijken wat het geeft. Drfet platinumMaar als je iet of wat belang hecht aan uw vaat, dan wil je daarna niks anders meer.

Er is ook een soort die tegelijk met de vaat ook de vaatwasser zelf schoonmaakt, Dreft Platinum.

Ik heb eerlijk gezegd niet berekend of het duurder uitvalt dan een flacon gel, maar het kan me ook niet echt schelen. Als het product uitzonderlijk goed is, speelt de prijs minder een rol.

Zeker eens uitproberen!

Je vindt meer info op de site van Dreft.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, December 3, 2017 om 12:55u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd