Logo 1001 tips

De nieuwe Vlaamse revelatie.

Vlaamse Ardennen, 1969. De jonge René Nieuwelinck, dromer en eenzaat, woont met zijn moeder en twee oudere broers op een kleine plattelandshoeve.
Wanneer een gezin uit de stad met drie kinderen verhuist naar de Fox, het café aan de overkant, valt René als een blok voor de oudste dochter. Gina Ferrara is knap, ketters en rebels. Tegen alle verwachtingen in raakt hij bevriend met haar. Maar er speelt iets duister in het gezin van het meisje waardoor zijn vriendschap met haar zwaar op de proef wordt gesteld.

Lees meer >>

 


 

Het Lichaam van het Paard

  1. Startpagina over het lichaam van het paard
  2. Functies en Samenstelling van het Bloed van een Paard
  3. Het Paardengebit: Goede Tanden zijn van Levensbelang voor uw Paard
  4. Het Slaapritme van Paarden

Als eigenaar van een paard is het belangrijk dat je enige kennis hebt over het lichaam van je paard. De anatomie van een paard heeft soms wel verrassende overeenkomsten met de anatomie van de mens, al was het maar in het benoemen van de lichaamsonderdelen zoals het hoofd, de benen, de voeten enz.

Maar een paard heeft natuurlijk zeer veel kenmerken die enorm veel verschillen van de anatomie van de mens. Als we over het lichaam van het paard denken in termen het lichaam van de mens, kunnen we wel eens zeer foute beslissingen nemen. Zo slaapt een paard heel anders (en vooral veel minder) dan een mens, heeft een paard een heel andere temperatuurregeling enz.

Anatomie van het paard
Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, November 5, 2017 om 10:34u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2022 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd