Genieten van de kleine dingen des levens

Wie geniet er niet graag van het leven? Iedereen toch. We hebben toch maar één leven. Laten we er daarom het beste van maken, ook al is het niet altijd makkelijk of evident. Geen grote dingen zoals cruises, wereldreizen, vijfsterrenrestaurants, maar kleine wetenswaardigheden die het leven voor ons en onze dierbaren een vleugje plezier bezorgen, want genieten, dat zit in je hoofd.

Checklist voor een onbezorgde vakantie

Je vertrekt op vakantie met het vliegtuig naar een exotische bestemming. Je krijgt het al warm op voorhand. Wat moet er in de bagage, wat mag er mee op het vliegtuig, welke medicatie neem ik mee, welke noodnummers, hoeveel geld? Tijd voor een handige checklist, met twee nuttige aanvullingen: hoe laat ik veilig het huis achter, en hoe ga ik veilig op vakantie met de wagen.

Lees meer »

Originele geschenken voor paardenliefhebbers

Je bent bevriend met een paardengek en je wil hem een origineel cadeau schenken. Je kleindochtertje, ook al zot van paarden, wordt twaalf en je wil haar een uniek aandenken geven. Zelf ken je weinig of niets van paarden, dus de klassieke ruitershop is geen oplossing. Wat koop je? Waar kan je terecht?

Lees meer »

Op zoek naar een leuk geschenk? Geef eens een boek (paperback of e-book).

Klik op de afbeeldingen voor meer info.