Logo 1001 tips

De nieuwe Vlaamse revelatie.

Vlaamse Ardennen, 1969. De jonge René Nieuwelinck, dromer en eenzaat, woont met zijn moeder en twee oudere broers op een kleine plattelandshoeve.
Wanneer een gezin uit de stad met drie kinderen verhuist naar de Fox, het café aan de overkant, valt René als een blok voor de oudste dochter. Gina Ferrara is knap, ketters en rebels. Tegen alle verwachtingen in raakt hij bevriend met haar. Maar er speelt iets duister in het gezin van het meisje waardoor zijn vriendschap met haar zwaar op de proef wordt gesteld.

Lees meer >>

 


 

Zoekmachinemarketing of Search engine marketing

  1. Wat is zoekmachine marketing?
  2. Gratis analyse van de bezoekers op uw website met Google Analytics: een must

Search Engine Marketing is het geheel van activiteiten dat erop gericht is een website een hoge positie te bezorgen in de zoekresultaten van zoekopdrachten in zoekmachines. Hierdoor stijgt het aantal bezoekers van de website, met als gevolg meer conversies. Een conversie is een actie (bijv. een formulier invullen) die leidt tot het aanvragen van een prijs, een offerte of zelfs direct een aankoop.

Search Engine Marketing bestaat uit:

  1. Zoekmachine optimalisatie (Search engine optimization of SEO)
  2. Zoekmachine adverteren ( Search engine advertising of SEA)

Bij SEM komt dus het geheel kijken van goede teksten schrijven (copywriting), linkbuilding (links krijgen naar de website zodat de website hoger scoort in de zoekmachines), optimalisatie, usability (gebruiksgemak van de website), bezoekersanalyses, trendanalyses enz.

Als je het allemaal zelf wil doen, dan kan dat, maar het kost veel tijd.

Wil je het uitbesteden, dan kan dat ook, maar dan kost het je wat geld.

Graag raden wij u aan eens een kijkje te nemen op Queromedia, je vindt er heel wat nuttige uitleg, en een groot team van gespecialiseerd medewerkers kan ingeschakeld worden om uw internet-avontuur tot een goed einde te brengen.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Friday, December 8, 2017 om 09:04u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2022 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd