Logo 1001 tips
De Parisienne - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

Ontharen thuis met Bioxet.

 1. Startpagina lichaamsverzorging
 2. De beste parfums voor vrouwen van 2009
 3. De beste parfums voor mannen van 2009
 4. Makeupidee.be: Exclusieve Make-Up Workshops, Producten en Geschenken
 5. Definitief ontharen
 6. Definitief Ontharen - Epileren tegen Ongewenste Haargroei met VPL
 7. Ontharen in een schoonheidssalon
 8. Ontharen thuis
 9. Last van droge huid in de wintermaanden
 10. Nagelverzorging: sterke en flexibele nagels mooi van glans en kleur
 11. Nagelverzorging: verzorgde nagelriemen
 12. De beste parfums voor vrouwen van 2008
 13. De beste parfums voor mannen van 2008

Lees ook onze tips over ontharen in een schoonheidssalon.

Overtuigd van de werking van het epilar system zag ik een tv-spotje over Bioxet. Daar ik nogal onafhankelijk wil zijn en weinig vrije tijd heb, wou ik deze haarverminderings-créme ook eens uittesten. De vorm van ontharing kan perfect thuis gebeuren, is effectief op alle haren, geschikt voor alle delen van het lichaam en is bovendien pijnloos.

BioxetBioxet is verkrijgbaar in de apotheek. Ik kocht meteen een gezichtscrème voor droge normale huid (ook beschikbaar voor vette huid) en een lichaamscrème. De Bioxet-crèmes zijn gemaakt op basis van natuurlijke extracten. Dit is voor mij heel belangrijk aangezien ik allergisch kan reageren op bepaalde producten en ik last heb van exzeem.

Ik ging meteen aan de slag.

Toepassing van Bioxet

Aangezien de haren blijkbaar vooral 's nachts groeien, wachte ik tot het avond was en paste strikt de werkwijze, beschreven op de bijsluiter, toe. Ik verwijderde alle ongewenste haren door te epileren en waste mij zorgvuldig. Daarna bracht ik de crème aan tegen de haarrichting in. Ik masseerde de crème in totdat hij volledig was ingetrokken.

Toen ik mijn zoon nog een nachtzoen ging geven, merkte hij op dat ik lekker ruikte. Mijn huid voelde fris en zacht aan.

Ik bracht iedere avond voor het naar bed gaan Bioxet aan. Als de haartjes weer voldoende lengte kregen, epileerde ik opnieuw.

Werking van Bioxet

Bioxet werkt direct in op de haarwortel. Het haar wordt op een dieet gezet. Hierdoor leidt dit tot minder en zwakkere haargroei en duurt het steeds langer voor de haartjes verschijnen.

Voordelen van Bioxet

Na een maand was mijn tube lichaamscrème uit. Ik was nog niet zeker over de haargroei reeds verminderd was maar mijn huid voelde zo zacht aan en was nog nooit zo goed gehydrateerd dat ik een nieuwe tube aankocht. Ik heb namelijk al heel mijn leven last van een droge huid. De huid op mijn benen zag er soms uit als schubben van een vis. Reeds als klein meisje had ik hier complexen over en smeerde ik meerdere crèmes. Soms reageerde mijn huid hier heel fel op, voelde branderig aan en vol rode vlekken. Voor het eerst had ik een perfecte huid die een ganse dag gehydrateerd was. Ik gebruikte geen andere huidcrème meer. Ik vond Bioxet voordeliger en sloeg twee vliegen in één klap: een haarverminderingscrème én een dagelijkse huidverzorging.

Resultaat van Bioxet

Na ongeveer 2 maanden stel ik vast dat de haargroei vermindert. Ik moet minder epileren. Ik denk zelfs dat er gedeeltes op mijn benen zijn zonder haar. Bovendien zijn de haartjes korter.

De vooropgestelde resultaten blijken dus te kloppen. Ik citeer hieronder de resultaten zoals beschreven door de producent van Bioxet.

Resultaten na 3 maanden

46% vermindering van de aantallen haren
43% vermindering van de haarlengte
30% vermindering haardikte
 

Om nog betere resultaten te bereiken dient Bioxet langer dan 3 maanden te worden gebruikt of meerder keren per dag te gebruiken.

Het gebruik van Bioxet gedurende 8-10 maanden zorgt voor een blijvende oplossing van ongewenst haar. Na deze 8-10 maanden hoef je geen geld meer uit te geven aan je haarprobleem. Bioxet is de meest kosten-effectieve, pijnvrije en makkelijke manier om ongewenst haar sterk te verminderen.

Ik zelf kan nog geen beschrijving geven van de eindresultaten, maar ik beloof jullie zeker mijn verhaal te doen. Ik ben alvast heel tevreden met mijn perzikhuidje.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Sunday, December 3, 2017 om 12:55u

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd