%SPRY; ]> 1001 Tips - Boeken, literatuurlijst, spannend boek, google books, titel, waardering, vertellingen, thrillers, geschenk, Zafon, Bernard Goddard, John Connolly, Michael Connelly, Harlan Coben, David Baldacci, Jeffery Deaver, Ken Follett, Leslie Forbes, Arnaldur Indriūason, John Katzenbach, Alex Kava, Jonathan Kellerman, Dennis Lehane, Henning Mankell, Liza Marklund, Val McDermid, Frank Schštzing, Ken Bruen, Richard Russo, Michel Faber,
Logo 1001 tips
De Parisienne  - Roman van André Van Butsel

Zoektocht naar een verdwenen jeugdvriendin.

Lees meer >>

Meisje aan de Overkant  - Debuutroman van André Van Butsel

Een simpele dorpsjongen, een rebels stadsmeisje, een ontroerende vriendschap.

Lees meer >>

 


 

Mijn literatuurlijst

  1. Startpagina literatuur
  2. Zelf uw eigen boek publiceren, uitgeven en verkopen
  3. Mijn persoonlijke literatuurlijst met spannende boeken

    Recensies

  1. Carl Ruiz Zafón: Het Spel van de Engel
  2. Sandro Veronesi: Kalme chaos naast Troje brandt
  3. Robert Goddard: begenadigd verteller van spannende verhalen
  4. Dennis Lehane: De Infiltrant

Direct naar literatuurlijst

Via Google Books kan je op een handige manier boeken opzoeken en via uw Google account een eigen literatuurlijst samenstellen. Deze kan je dan delen met anderen. Je krijgt per boek een korte uitleg, en Google zoekt terzelfdertijd naar recensies, waarderingen, verkooppunten enz. Je kan je literatuurlijst exporteren naar een xml-bestand, en dit dan weer delen met anderen. Dit xml-bestand wordt gebuikt om hieronder mijn eigen persoonlijke literatuurlijst weer te geven.

Misschien vraag je je af wat daar de waarde van is. Wel ik heb heel dikwijls het probleem dat ik wel eens een nieuwe auteur zou willen lezen, maar omdat ik geen weet heb van de aard en de kwaliteit, laat ik soms goede auteurs links liggen. Een vriend van mij die eveneens een fervente lezer is laat mij al eens kennismaken met een nieuwe auteur. Graag geef ik mijn literatuurlijst ter beschikking om andere lezers een idee te geven van wat ik goed vond. Het kan ook een idee geven om een boek als geschenk te kopen voor iemand waarvan je weet dat hij of zij graag spannende boeken leest.

Mijn waardering staat naast elk boek. Let wel: ik lees vooral boeken om mij te ontspannen, bijvoorkeur spannende boeken, thrillers, spannende vertellingen. Ik ga mij niet tegen heug en meug zitten verdiepen in een zwaar mistroostig boek, of in een boek waarvan iedereen zegt dat dat je het moet gelezen hebben.

Mijn waarderingsschaal kan je als volgt interpreteren:
1: niet slecht, maar ook niet echt aan te raden
2: goed maar niet echt een hoogvlieger
3: goed en zeker aan te raden
4: zeer goed boek
5: absolute topper

Als de waardering ontbreekt, is het omdat ik nog niet zover ben geraakt.

Je kan de lijst sorteren door op de kolomkoppen te klikken. Je kan de lijst filteren door een fragment in te geven van de auteur of van de titel. Als je op de titel klikt van een boek, ga je naar mijn persoonlijke bibliotheek van Google Books.

Geef een fragment in van de naam van een auteur:
Geef een fragment in van een titel:
Titel
Auteur
Waardering
{title}
Trefwoorden: {labels/label}
Recensie: {review}
{contributor}
{rating}

Rel to Facebook© Copyright 1001tips.be 2006-2023 - Disclaimer - Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid
Contact: info[at]1001tips.be
XHTML-strict en CSS gevalideerd