Logo 1001 tips
Muis & Mol: kwaliteitsvolle handgemaakte accessoires voor baby's, kinderen en volwassenen

 


 

Zelf uw eigen boek publiceren, uitgeven en verkopen

  1. Startpagina literatuur
  2. Zelf uw eigen boek publiceren, uitgeven en verkopen
  3. Mijn persoonlijke literatuurlijst met spannende boeken

    Recensies

  1. Carl Ruiz Zafón: Het Spel van de Engel
  2. Sandro Veronesi: Kalme chaos naast Troje brandt
  3. Robert Goddard: begenadigd verteller van spannende verhalen
  4. Dennis Lehane: De Infiltrant

Wie droomt er niet van om eens zelf een boek te kunnen schrijven en uitgeven. Of je hebt ooit eens een boeiende verhandeling, scriptie of thesis gemaakt, die je zou willen herwerken en uitgeven. Dat schrijven of herwerken heb je in eigen handen, maar het werd moeilijk om het ook uit te geven. Want dan zit je met vragen: hoe moet dat, hoeveel kost dat, wat win ik daarop, enz.

UnibookNu is dat laatste probleem, uitgeven en publiceren, ook opgelost dankzij een fantastische dienst op internet:Unibook.

UniBook richt zich tot schrijvers, uitgevers en bedrijven om boeken te publiceren. Via hun website kan je je eigen boek uitgeven en het wereldwijd verkopen zonder verplichtingen of vaste kosten.

UniBook drukt je boek af per stuk, bindt het in en verstuurt het pas als het effectief besteld is. Via een handige publicatie-wizard kan je je boek opladen en een cover maken in vijf eenvoudige stappen. Je berekent zelf de prijs van het boek aan de hand van enkele gegevens, waaronder het aantal pagina's en je eigen winstmarge.

Je kan ook in enkele minuten een eigen agenda of notitieboek samenstellen, volledig gepersonaliseerd met foto's of logo's. Dit noemt print on demand. Dit kan zeer handig zijn voor bedrijven als relatiegeschenk bij feesten of recepties.

Je vindt de site van Unibook op dit adres: http://www.unibook.com.

Bereken hier wat het je kost om je boek te publiceren.

Share to Facebook Share to Twitter Blogger Wordpress LinkedIn Myspace Email Meer...
Laatste aanpassing op Wednesday, November 15, 2017 om 14:41u